Contact

info@pranayogi.nl

 

Veelgestelde Vragen

Als je een losse les of cursus koopt dan staat het product gelijk voor je klaar in je Persoonlijke Account. Kies je voor Onbeperkt Yogageluk, dan wordt er een account aangemaakt waarin jij alle online lessen direct kunt volgen. Login en ga dan naar Onbeperkt Yogageluk.

Fysieke producten worden na betaling en bevestiging zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt per mail een track & trace-code zodat je het pakket zelf kunt volgen. Hou rekening met 2/3 dagen verzendtijd.

Als je een bestelling hebt betaald kan je je bestelling niet meer wijzigen. Als je het product ontvangt kan je het wel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. De verzendkosten om het product terug te sturen zijn voor jou.

Als je niet tevreden bent met een fysiek product kan je het product retourneren via de retouroptie de de mail die je hebt ontvangen van MyPracel. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Producten kunnen alleen worden teruggestuurd als er geen gebruikssporen zijn en in de originele verpakking. Na bevestiging heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zorg dat je een verzendbevestiging hebt. Prana Yogi stort het aankoopbedrag terug, de verzendkosten om het product terug te sturen zijn voor jou.

Onbeperkt Yogageluk is het maandabonnement van Prana Yogi. Als abonnee kan je 24/7 online yogalessen volgen die staan op de pagina van Onbeperkt Yogageluk. Maandelijks worden er nieuwe lessen toegevoegd. Events & cursussen vallen niet binnen dit abonnement. 

Je kunt Onbeperkte Yogageluk opzeggen in je persoonlijke account. Je komt in je persoonlijke account door in te loggen en bij login te kiezen voor: Ga naar jouw persoonlijke gegevens. In het account kan je onder het kopje abonnementen je abonnement annuleren. Door het abonnement te annuleren zeg je Onbeperkt Yogageluk op. Dit kan tot een dag voordat je nieuwe maand start. Mis je de yogalessen? Dan kan je ieder moment weer lid worden. 

Zeker, kijk hiervoor in de agenda!

Adresgegevens:

Prana Yogi
Dijkzichtlaan 287
2025 EP Haarlem

info@pranayogi.nl

KVK: 61382698

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.