Winter Glow

Strand Retraite 2024

Docent: Marjolein Blaauwbroek

Zondag 11 februari 10 – 17 uur

Schermafbeelding 2022-06-30 om 22.33.26 (1)

Toe aan een vakantiedag? Gewoon een dag helemaal voor jezelf.  Rustig bewegen, ademhalen en verbinden terwijl we dichtbij en op het strand zijn.

Vanuit rust ontstaan nieuwe ideeën, nieuwe intenties.

Speciaal voor deze dag heb ik voor ons een ruimte gehuurd bij Basecamp IJmuiden. Deze locatie geeft gelijk een vakantiegevoel. We hebben uitzicht op het binnenmeer en binnen een paar minuten lopen staan we op het strand van IJmuiden. Hier kunnen we wandelen, mediteren, maar vooral zijn en genieten van het weidse uitzicht en het geluid van de zee.

Persoonlijke Intentie

Deze Strand Retraite staat in het teken van ontspannen. Deze dag is een mini-vakantie speciaal voor jezelf om op te laden, te verzachten en om te verbinden. Verbinden met jezelf, met het strand en met elkaar. Om vanuit die verbinding en rust inzichten te mogen ontvangen. Inzichten die jou gaan helpen om een persoonlijke intentie te vormen.

Ritme Ademhaling 

De dag bestaat uit diverse yogalessen  waarbij bewegen op het ritme van de adam centraal staat. Dit natuurlijke ritme helpt je om te ontspannen en om de aandacht vanuit het denken te verplaatsen naar ervaren. 

Na een vegetarische lunch lopen we samen in stilte. Samen stil zijn is magisch. Je voelt elkaars aanwezigheid, maar doordat er niet gepraat wordt openen je andere zintuigen waardoor je op een dieper level kunt verbinden met elkaar en de omgeving.

Klankenreis 

De afsluiting is een cadeautje. Ik neem mijn klankschalenfamilie mee, dus aan het einde van de dag hoef je alleen maar te liggen en te luisteren naar mijn stem en naar de trillingen van de klankschalen en andere instrumenten. 

Programma Onderdelen

Mediteren is je ogen sluiten, naar binnenkeren en ervaren.  

Gentle Yoga zijn zachte les met ruimte voor spanning en ontspanning, yin en yang, op het ritme van de ademhaling.

In stilte wandelen is samen in stilte zijn en onze zintuigen voor alles openen om ons heen. De duinen en het strand zijn daar uitermate geschikt voor. 

Yin Yoga is een yogatype waarin we houdingen dicht bij de grond langer vasthouden zodat je je kunt overgeven aan de zwaartekracht en geheel kunt ontspannen.

Reiki is energie die door handopleggingen wordt doorgegeven die je helpt om te ontspannen en het helend vermogen van je lichaam activeert.

Klankenreis is een moment voor jezelf, een moment om alles even achter je te laten. De geluiden en trillingen van de klankschalen brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. De perfecte manier om de dag aan het strand af te sluiten. 

The quieter you become, the more you are able to hear 

– rumi – 

 

Wat is er inbegrepen?

Winter Glow – Strand Retraite

Basecamp IJmuiden

Zondag 11 februari 10 – 17 uur


Adres

Kennemermeer 27 

1976 GK IJmuiden 

(Bereikbaar per auto, fiets & bus 382)


Prijs

 124,-  


Dit wordt een bijzondere dag waarop je even niets hoeft. Ik zorg voor je! Iedereen is welkom, Liefs Marjolein 

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.