mmm hallo rust

Hét gratis Zen Doeboek

Met bewustzijnsoefeningen voor mind & body + gratis Yoga Nidra Sessie

Vraag hier gratis aan 

Het ebook wordt verzonden naar je mail. Zie je de mail niet in je mailbox verschijnen? Check dan je spam. Tip: Voeg info@pranayogi.nl toe aan je contacten dan weet je zeker dat je geen mailtjes mist.  

Hét Zen Doeboek

Vakantie verbinden wij met ontspanning. Maar hoeveel rust gunnen wij onszelf echt tijdens de vakanties?

Met Hét Zen Doeboek nodig ik je uit om bewust rustmomenten in te plannen. Elke dag een kort moment voor jezelf. Om verbinding te maken met je lichaam en mind, zodat je  bewust pauze neemt. Om ontspanning toe te laten, zodat je écht uitgerust weer terug naar huis gaat en tijdens je vakantie bewuster kan genieten. 

Je hebt niets nodig, alleen jezelf! 

Dit ebook is iets voor jou als:

Wat kan je verwachten?

Als je je aanmeldt ontvang je via de mail het ebook.

Het Zen Doeboek is verdeeld in drie thema’s (Zintuigbewustzijn, Adembewustzijn en Lichaamsbewustzijn) met drie oefeningen van 5-10 minuten die op elkaar aansluiten.

De oefeningen brengen rust, vergroten je bewustzijn en vormen samen een reis is naar binnen. Om je te begeleiden zijn er twee schema’s toegevoegd waarin alle oefeningen langskomen in 2 of in 3 weken. Maar je kunt uiteraard ook op gevoel elke dag zelf een oefening kiezen. 

Als cadeautje ontvang je een link naar een fijne Yoga Nidra om nog extra tot rust te kunnen komen. 

Geniet van de rustmomentjes! 

Liefs Marjolein 

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.