Onbeperkt Yogageluk

Probeer de eerste 10 dagen gratis

Daarna 11 euro per maand

 

Onbeperkt Yogageluk is yoga waar & wanneer het jou uitkomt. 

 

Prana Yogi is dé omgeving waar jij een moment voor jezelf kunt pakken om op te laden, ontspannen, groeien en verbinden waar en wanneer het jou uitkomt.

Prana betekent lucht, energie, levensenergie.

De lessen zorgen ervoor dat jouw prana, jouw levensenergie (weer)vrij door je lichaam gaat stromen.

Onbeperkt Yogageluk is:

Onbeperkt online yoga 24/7 

Maandelijks nieuwe lessen

Voor iedereen toegankelijk 

Momenteel ruim 200 lessen!! 

Per maand opzegbaar

50 % korting op online series & events 

Bij Prana Yogi vind je drie yogatypes:

Yoga Nidra

Yoga nidra is een moment voor jezelf, een moment om alles even achter je te laten en weer op te laden. Yoga nidra, ook wel slaapyoga, brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Je mag zo ontspannen mogelijk gaan liggen en je hoeft alleen maar te luisteren.

Dreamy Yin

Dreamy yin is een mix van yin yoga een yoga nidra rondom een thema. Een combinatie om bij weg te dromen. Tijdens yin yoga hou je zittende en liggende houdingen langer vast, zodat je kunt ontspannen in de houding en kunt samensmelten met de aarde.

Gentle Flow

Gentle flow is een zachte, dynamische les met ruimte voor spanning en ontspanning, yin en yang, op het ritme van de ademhaling. Door de adem te volgen, kom je in een flow en kan je naar binnen keren.

Dit is hét moment om Onbeperkt Yoga te proberen, want je mag nu de eerste 10 dagen alle lessen gratis uittesten. Bevallen de lessen je? Dan betaal je na 10 dagen 11 euro per maand. Het abonnement is in je persoonlijke account altijd opzegbaar. 

Bij het afrekenen betaal je eenmalig 0,01 euro aanmeldkosten om je gegevens te kunnen verwerken in het systeem. 

 

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.