Events

Prana Yogi is een tribe, een yogatribe met gelijkgestemden.

Het is fijn om in je eigen tijd en ruimte je matje uit te rollen, maar het is ook bijzonder om andere leden te ontmoeten.

We kunnen zo veel leren van elkaar!
Het zal je verbazen hoe gelijk we zijn ondanks onze verschillen.

Yoga Nidra Livestreams

De Yoga nidra livestreams zijn verdiepende yoga-nidrasessies. In elke stream staat een thema centraal. Ik geef een inspirerende inleiding op het thema en bereid een begeleide meditatie voor rondom het onderwerp. Zodat wij alvast goed kunnen intunen op het thema voordat de nidra start.

Heb je vragen over het thema of over yoga nidra zelf? Ook daar zijn de livestreams voor! Voordat we in het thema en de nidra duiken, heb je de gelegenheid om mij vragen te stellen.
Wil je graag een livestream volgen, maar je kan op de desbetreffende datum niet?

Geen probleem, na afloop van de uitzending krijg je een replaylink die je nog 48 uur na de uitzending kunt afluisteren. Ook handig als je de nidra nog een keer wilt herhalen. Het herhalen van de nidra kan zorgen voor extra verdieping. Ik schrijf speciaal voor iedere livesessie een nieuw script en de opnames komen niet op de website, dus het is een unieke kans.

Yoga Nidra Specials

Kan je thuis niet de rust vinden om naar een nidra te luisteren of ben je nieuwsgierig naar wat nidra kan doen in groepsverband?

Kom dan naar een Yoga Nidra Special!

 

Momenteel zijn er geen Yoga Nidra Specials gepland. Als we in groepen bij elkaar mogen komen ga ik weer specials organiseren. 

Retreats

Behoefte aan verdieping?
Of één dag of meerdere dagen helemaal voor jezelf?

Prana Yogi organiseert unieke retraites.

 

Momenteel kunnen er geen retaites worden georganiseerd. Als we in groepen bij elkaar mogen komen ga ik weer retraites organiseren. Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelen? Schrijf je dan hieronder in. Je hoort dan als eerste dat er weer retaite in de agenda staat. Ik kijk er naar uit!  

Verreik jouw yogalifestyle en neus rond in de Prana Yogi Shop

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.

Login