Events

Prana Yogi is een tribe, een yogatribe met gelijkgestemden.

Het is fijn om in je eigen tijd en ruimte je matje uit te rollen, maar het is ook bijzonder om andere leden te ontmoeten.

We kunnen zo veel leren van elkaar!
Het zal je verbazen hoe gelijk we zijn ondanks onze verschillen.

Yoga Nidra Livestreams

De Yoga nidra livestreams zijn verdiepende yoga-nidrasessies. In elke stream staat een thema centraal. Ik geef een inspirerende inleiding op het thema en bereid een begeleide meditatie voor rondom het onderwerp. Zodat wij alvast goed kunnen intunen op het thema voordat de nidra start.

Heb je vragen over het thema of over yoga nidra zelf? Ook daar zijn de livestreams voor! Voordat we in het thema en de nidra duiken, heb je de gelegenheid om mij vragen te stellen.
Wil je graag een livestream volgen, maar je kan op de desbetreffende datum niet?

Geen probleem, na afloop van de uitzending krijg je een replaylink die je nog 48 uur na de uitzending kunt afluisteren. Ook handig als je de nidra nog een keer wilt herhalen. Het herhalen van de nidra kan zorgen voor extra verdieping. Ik schrijf speciaal voor iedere livesessie een nieuw script en de opnames komen niet op de website, dus het is een unieke kans.

Yoga Specials

Kan je thuis niet de rust vinden om naar een nidra te luisteren of een yogales te volgen of ben je nieuwsgierig naar wat yoga (nidra) kan doen in groepsverband?

Kom dan naar een Yoga Special!

 

Klik op de knop hieronder voor een overzicht van alle yoga (nidra) specials in real life. 

Retraites

Behoefte aan verdieping?
Of één dag of meerdere dagen helemaal voor jezelf?

Prana Yogi organiseert unieke retraites. De eerst volgende retraite is:

 

Retraite van Verstilling 

Sint Liobaklooster, Egmond 

vr 28 jan 19 uur  t/m zo 30 jan 19 uur 2022

Verreik jouw yogalifestyle en neus rond in de Prana Yogi Shop

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.