Creëer in 14 dagen
je eigen yogaritueel


Coming Soon 


Deze cursus gaat jou helpen om een eigen yogaritueel op te bouwen. In de cursus besteed ik aandacht aan diverse yogahoudingen, pranayama’s (ademhalingsoefeningen) en meditaties. Ik begeleid je stap voor stap, zodat je na drie weken zelf elke dag even op je matje kunt stappen.  

 

Ik ben de cursus nog aan het maken. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en wil je als eerste horen wanneer je de cursus kunt aankopen en wanneer de cursus van start gaat laat dan hierin je gegevens achter. Ik kijk er naar uit om samen met jou deze online cursus te starten!  

foto 9

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.