Over Prana Yogi & Marjolein Blaauwbroek

Hi, ik ben Marjolein

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben.

 

Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof ik niet anders kan.    

 

Ik ben enthousiast en nieuwsgierig geboren, met een gevoelig lichaam en een mind die alle kanten op schiet. Soms een uitdaging, maar ook een gift. Yoga heeft mij geleerd in te tunen op mijn gevoeligheid. Ik kan zo veel voelen. Voelen wat er in mijn lichaam en mind gebeurt, maar ook om mij heen, zowel dichtbij als ver weg. Zo voel ik duidelijk wat bepaalde houdingen, meditaties, intenties kunnen betekenen. Deze kennis verwerk ik in mijn lessen om jou te inspireren en te helpen om te ontspannen en te groeien. 

Mijn Yogapad

Mijn yoga-avontuur is gestart bij Art of Living in 2015. Sindsdien start ik tot op de dag van vandaag dagelijks met yogahoudingen, een meditatie en pranayama’s. Oefeningen waarbij ik in verschillende houdingen en ritmes adem gecontroleerd door mijn lichaam laat stromen of vastzet. Dit zorgt voor een heldere geest, zodat ik gefocust met de nieuwe dag kan starten.

Een jaar later reisde ik alleen door Azië en volgde een Hatha-docentenopleiding in Rishikesh in India. Dé yogawereldstad in het land waar de Veda’s, de oudste yogageschriften, geschreven zijn. Elke dag liet ik mij verwonderen door yoga, meditaties en kennis.

Hier gaf ik mijn eerste les en startte met de mantra Ohm. De groep volgde en ik voelde de energie zich door de ruimte verspreiden. Toen wist ik het. Yoga is mijn roeping! Vanaf dat moment blijf ik hongerig naar kennis om mezelf te blijven ontwikkelen en naar inspiratie om te delen.

Zachte Yoga Lessen

Prana Yogi is dé omgeving waar jij een moment voor jezelf kunt pakken om op te laden, ontspannen, groeien en verbinden, waar en wanneer het jou uitkomt. Prana betekent lucht, energie, levensenergie. De lessen zorgen ervoor dat jouw prana, jouw levensenergie (weer) vrij door je lichaam gaat stromen.

 

Bij Prana Yogi kan je online en offline lessen, cursussen, specials en retraites volgen, livestreams bijwonen en producten shoppen die passen bij een yogilifestyle. Bij Prana Yogi vind je lessen voor beginners, mensen die nieuwsgierig zijn en willen uitvinden of yoga iets voor ze is. Lessen voor yogi’s die iets van ervaring hebben en lessen voor yogi’s die op zoek zijn naar verdieping in hun practice.

 

Prana Yogi wil jou inspireren om yoga onderdeel te laten worden van je leven. Prana Yogi is dan ook een yogatribe met gelijkgestemden. Een tribe voor mensen die ervoor openstaan om zichzelf te ontwikkelen en die bewuster willen leven.

Naar je lichaam luisteren

We leven in een maatschappij waarop veel druk staat. Alles kan beter, sneller en groter. En dat is oké, maar het is belangrijk dat daar wat tegenover staat. Van alleen maar doorgaan raak je oververhit, overspannen, opgebrand. Yoga kan je helpen niet tot dat punt te komen. Yoga kan zorgen voor ontspanning. Yoga kan je leren om naar je lichaam te luisteren, zodat je eerder aanvoelt dat je een stapje terug moet doen, een pauzemomentje in moet lassen.

Naar de yogastudio gaan past niet altijd in je agenda en soms is het ook fijn om naast je bestaande lessen thuis je matje uit te kunnen rollen. Om die reden is Prana Yogi ontstaan. Je kunt overal waar je bent, hoe laat of vroeg het ook is, een les aanzetten.

Yoga nidra kan zelfs liggend in je bed. Niets moet, alles mag. Ik neem je graag mee met mijn stem. Je zal vanzelf merken dat je je ook op afstand verbonden kunt voelen. Verbonden met jezelf, verbonden met mij en verbonden met je mede- pranayogi’s.

Prani Yogi brengt jou

Momentjes van rust waar en wanneer het jou uitkomt.
Online en offline yoga en kennis het gehele jaar door.
Wekelijks nieuwe lessen.
Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
Een soepel lichaam en soepele mind.
Vrijer en positiever leven, gevuld met dankbaarheid.
Een ontspannen glimlach.

Iedere les is een cadeautje voor jezelf

Het eerste cadeautje is van mij speciaal voor jou.
Ontvang hier je gratis proefles. Enjoy!

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.