Proef aan de Retraite van de Lente

Online vr 25 maart 2022 – 19.30 uur  


Het is bijna zover! Tijdens het Paasweekend vanaf vrijdag 15 april 19 uur t/m zondag 17 april 19 uur organiseren Christel Zwemmer & Marjolein Blaauwbroek de Retraite van de Lente in het Sint Liobaklooster in Egmond. 

Ben jij nieuwsgierig wat je kunt verwachten van deze retraite? Wil je kennismaken met ons? En wil je vooral genieten van een ontspannen voorproefje? Kom dan naar ons gratis online event Proef aan de Retraite van de Lente! 

Deze online bijeenkomst bestaat uit informatie over de retraite, een meditatie, mindfulness oefening en een korte schrijfopdracht. Aan het einde creëren we ruimte voor vragen.   

Heb je op vrijdagavond 25 maart al andere plannen? Geen probleem! Als je je hieronder aanmeldt ontvang je na de bijeenkomst een replay. We adviseren je wel om live aanwezig te zijn, want samen verbinden en mediteren is krachtig. 

 Proef aan de Retraite van de Lente

vr 25-03-2022 / 19.30-20.30 uur 

online + replay  

We kijken er naar uit om je alles te vertellen over de Retraite van de Lente en je alvast een beetje mee op reis te nemen.

Liefsss Christel & Marjolein 

 

Laat hier je gegevens achter dan sturen we je de link naar het event op vr 25-03-2022 om 19.30 uur! 

Zie je de mail niet in je mailbox verschijnen? Check dan je spam. Tip: Voeg info@pranayogi.nl toe aan je contacten dan weet je zeker dat je geen mailtjes mist.  

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.