Welkom In Jouw Yogabubbel

Yoga Nidra Vijfdaagse Dag 5

Goedemorgen lieve jij! Welkom bij grande finale van de Yoga Nidra Vijfdaagse. 

Yoga Nidra is een moment voor jezelf, een moment om alles even achter je te laten en weer op te laden. Yoga Nidra, ook wel slaapyoga, brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Je mag zo ontspannen mogelijk gaan liggen en je hoeft alleen maar te luisteren.

Vandaag staat in het teken van thuiskomen. 

Ik ben veilig

Met deze Yoga Nidra komen we op het einde van onze Yoga Nidra reis. We zijn gestart met het gevoel van zijn oproepen, daarna hebben we de aandacht naar ons ademhaling gebracht, ons lichaam gescand en geobserveerd en energie door ons lichaam laten stromen. Vandaag gaan we nog een stapje verder.

 

Nu we ons beter bewustzijn van ons lichaam en stapje voor stapje dieper naar binnen zijn gekeerd is het tijd om je veilig te voelen in je lichaam. Je thuis te voelen bij jezelf. Dit gevoel van thuiskomen kan worden ondersteund door een verhaal die je brengt naar een veilige haven. Op het moment dat je kunt reizen naar een plek je kunt ontspannen en opladen is het makkelijker om thuis te komen bij jezelf.   

 

In de Yoga Nidra van vandaag gaan we alle voorgaande stappen af en daarna vertel ik je een verhaal. Mijn woorden, worden jouw woorden. Mijn verhaal, wordt jouw verhaal. Het verhaal leidt je uiteindelijk naar een veilige haven. Een plek waar je enkelweg mag zijn zodat je kan ontspannen en kan opladen. Dit is de meest vruchtbare plek om een zaadje te planten. De boodschap van deze Nidra is: Ik ben veilig. Ik ben veilig bij mijzelf. Ik mag thuiskomen bij mijzelf.

 

Geniet van deze bijzondere reis en leg je dagboekje klaar om na de reis je ervaringen op te schrijven.

Yoga Nidra Dag 5

Onbeperkt Yogageluk

Ontspannen en tot jezelf komen is niet iets dat je één keer doet. Mijn advies is om elke dag een paar keer je aandacht mee te nemen naar je ademhaling, 2/3 keer per week een yoga (nidra) les te volgen en 1 keer in de maand dieper naar binnen te keren tijdens een special of retraite. Om je hierbij op weg te helpen doe ik je graag een aanbieding.

Als deelnemer van de Yoga Nidra Vijfdaagse ontvang je 20% korting voor je eerste maand Onbeperkt Yogageluk bij Prana Yogi met de kortingscode [vijfdaagse]. Er staan tientallen lessen voor je klaar en elke week komen daar er nieuwe yogalessen bij. (Alleen voor nieuwe leden.)

 

Prana Yogi brengt jou

Momentjes van rust waar en wanneer het jou uitkomt.
Online en offline yoga en kennis het gehele jaar door.
Wekelijks nieuwe lessen.
Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
Een soepel lichaam en soepele mind.
Vrijer en positiever leven, gevuld met dankbaarheid.
Een ontspannen glimlach.

Meld je aan voor Onbeperkt Yogageluk en gebruik de code vijfdaagse voor 20% korting.

 Pak je dekentje erbij en duik in je yogabubbel!

Liefs Marjolein 

 

Yogaprops nodig?

Bezoek de Prana Yogi Shop.

Voor 22 euro per maand Onbeperkt Yogageluk of volg losse lessen vanaf 5 euro.

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.