Welkom In Jouw Yogabubbel

Prana Yogi brengt jou

Momentjes van rust waar en wanneer het jou uitkomt.
Online en offline yoga en kennis het gehele jaar door.
Wekelijks nieuwe lessen.
Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
Een soepel lichaam en soepele mind.
Vrijer en positiever leven, gevuld met dankbaarheid.
Een ontspannen glimlach.

Voor 11 euro per maand onbeperkt yogageluk of volg losse lessen vanaf 7,50 euro.

Waar wil jij meer over weten?

Yoga Nidra

liggen & luisteren

Dreamy Yin

stretchen & samensmelten

Gentle Flow

bewegen & ademhalen

Yoga Nidra

Yoga nidra is een moment voor jezelf, een moment om alles even achter je te laten en weer op te laden. Yoga nidra, ook wel slaapyoga, brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Je mag zo ontspannen mogelijk gaan liggen en je hoeft alleen maar te luisteren.

Dreamy Yin

Dreamy yin is een mix van yin yoga een yoga nidra rondom een thema. Een combinatie om bij weg te dromen. Tijdens yin yoga hou je zittende en liggende houdingen langer vast, zodat je kunt ontspannen in de houding en kunt samensmelten met de aarde.

Gentle Flow

Gentle flow is een zachte, dynamische les met ruimte voor spanning en ontspanning, yin en yang, op het ritme van de ademhaling. Door de adem te volgen, kom je in een flow en kan je naar binnen keren.

Op zoek naar verdieping & verbinding?

Het is fijn om in je eigen tijd en ruimte je matje uit te rollen, maar het is ook bijzonder om andere leden te ontmoeten. Door in een groep aan de slag zal je merken dat je diepere lagen in jezelf ontdekt en rijker, met een ontspannen glimlach, weer naar huis gaat.

Login

Login voor jouw yogageluk

Blijf op de hoogte

Laat je naam en email achter in het formulier zodat ik je kan toevoegen aan de wachtlijst. Je zal als eerste informatie ontvangen over nieuwe retraites.